Специализиращи практики в авиационни фирми

Студентите обучавани в пециалност Авиационна техника и технологии при ТУ-София, Филиал Пловдив им се осигурява специализираща практика в авиационна фирма, като към момента биват изпращани на такава в Lufthansa Technik Sofia, като там се обучават в практическа насоченост както в направление ремонт и експлоатация, така и в инженерингово такова.
Студентите добиват ценен опит свързан със съвременните летателни апарати, като имат възможността да бъдат част от работни екипи по различни самолети като Airbus, Boeing, Embraer и други.

Освен в сферата на гражданската авиация, нашите студенти посещават и летища и бази с военни летателни апарати, като също така добиват ценен опит и за всички военни летателни апарати на въоражение на Република България.
Всички специализиращи стажове се провеждат заедно с преподаватели от катедрата, с цел по-обхватно разяснение на всички сфери от авиациата.

camera
Галерия

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…